Altijd een schoon en fris matras

Smulders Textiel

Wil je er zeker van zijn dat je altijd een schoon en fris matras hebt, dan is een matrasbeschermer het ideale hulpmiddel voor om je matras heen. Een echte matrasbeschermer van Smulders Textiel beschermt zowel de boven als de onderkant van je matras, en is eenvoudig te gebruiken door een ritssluiting. De beschermer wordt vaak gebruikt om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van het matras, en natuurlijk om je matras altijd schoon en fris te houden.

Waarom een beschermer voor je matras?

Je vraagt je misschien af waarom je een beschermhoes om je matras moet hebben, en of je matras zonder ook gewoon schoon blijft. Onderzoek heeft uitgewezen dat je per nacht veel vocht verliest, combineer je dit met bacteriën vuil en huisstofmijt dan snap je dat een matras heel wat te verduren heeft. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het matras, hierdoor moet het matras mogelijk eerder worden vervangen dan nodig is. Bij Smulderstextiel hebben ze in de webshop voor ieder matras een goede matrasbeschermer.

Smulders Textiel

Waterdichte matrasbeschermer

Heb je een matrasbeschermer die waterdicht is heb je een optimale bescherming voor je matras. Bij dit soort matrasbeschermer wordt er voorkomen dat er vocht in je matras komt, voor kinderen of ouderen die incontinent zijn is het een perfecte oplossing om te voorkomen dat het matras vervuild wordt. Bij Smulders Textiel zijn er verschillende soorten beschermers aanwezig, deze zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat het vocht van de nacht in je matras trekt.