Teakhoeve perfect voor de complete inboedel

logo-teakhoeveZoals jullie weten zit ik midden in een renovatie. Het enige waar ik nu nog op zoek naar ben zijn de meubels voor in de woonkamer. Denk hierbij aan een eettafel, kast, salontafel en een tv tafel. Dit omdat mijn oude meubels echt aan vervanging toe zijn. Ik ben dan ook erg enthousiast, want de meubels bepalen toch grotendeels de setting binnen je huis. Vaak ga je lang met meubels mee, omdat deze groot en duur zijn. Omdat ik mijn opties goed wil onderzoeken ben ik ook naar bedrijven in Nederland gaan kijken. En ja, je raad het al ik heb een bedrijf gevonden die zeer goede meubelen heeft voor een aantrekkelijke prijs. Het bedrijf heet Teakhoeve. Zij leveren uitsluitend teakhout meubilair. Het assortiment is breed, dus je hebt veel keuze. Dit is net wat ik nodig had omdat ik tenslotte meerdere kasten moest kopen. Omdat ik nog al sceptisch ben over Nederlanders wou ik producten toch eerst in het echt zien voordat ik ze zou kopen. Ik moet uiteindelijk mijn woorden inslikken, wat echt alle meubels in de showroom van Teakhoeve zijn prachtig. Deze showroom is overigens gevestigd in Kaatsheuvel. Na het zien van de eettafel, kast, salontafel en een tv tafel heb ik deze allemaal gelijk besteld.

266652_max

De zomer in het verschiet

Cocoon Table Vierkant Hout Blank[1] (1)Wij zitten inmiddels in maart, dus komt de zomer er weer aan. Omdat ik mijn tuin zomer klaar wil maken heb ik ook nog een vuurtafel gekocht. Dit heb ik ook gedaan op teakhoeve.be. De online bestelling ging eenvoudig en snel. Door mijn eerdere ervaring met dit bedrijf durfde ik het wel aan om dit online te doen. Ik heb mijn vuurtafel nog niet binnen. Maar zodra die binnen is gekomen zal ik hier wel een foto van plaatsen. Teakhoeve is dan ook een echte aanrader voor binnen- en buitenmeubilair.