Designtegels.be is waar ik een tevreden klant van ben

Designtegels.be is waar ik de tegels voor de badkamer en de toiletruimte op heb besteld. Ik ben hier zo tevreden over dat ik daarom dit goede adres even moest achterlaten op mijn site. Een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en een zeer ruime keuze waar je voor elke smaak absoluut kunt slagen. Dit klinkt je toch als muziek in de oren? Een verbouwing is al duur genoeg en toch wil je altijd graag de boel netjes en naar wens in orde hebben. Als je op deze site kijkt en je ziet wat ik bedoel dan weet je waarom je dit adres moet onthouden.

 

Meerder complimenten over de vloertegels kreeg ik

Je kunt eenvoudig en snel bestellen op Designtegels.be om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Ik heb ervoor gekozen om eerst de toiletruimte in orde te maken en dat is ongelofelijk goed gelukt. De mensen die nu bij mij thuis komen zijn hier allemaal om de beurt erg goed over te spreken, het is ook al twee keer gebeurd dat zij de naam van de firma wilde weten waar ik de tegels had gekocht. Dit lijkt mij toch wel een driedubbel en dwars compliment voor deze site. Nu nog beginnen aan de badkamer maar daar heb ik nu al het volste vertrouwen in en ook ben ik weer net zo benieuwd naar de reactie.