Een aluminium U profiel op maat bestellen bij ALUMINIUMvakman.nl

ALUMINIUMvakman.nl is de Nr. 1 webshop voor uw aluminium (alu) profielen op maat! In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze specifieke aluminium profielen en hoe het ‘op maat’ bestellen hiervan precies werkt. In dit artikel gaan wij dieper in op het online bestellen van een aluminium U-profiel. Deze kunt u bij ons eenvoudig online bestellen – van 10 cm tot 600 cm – in een lengte naar wens, wel zo handig! Wilt u meer weten, bekijk hier dan direct de volledige collectie aluminium U profiel bij ALUMINIUMvakman.nl.

Een alu U profiel bestellen, hoe gaat dit precies in zijn werk?

U bent op zoek naar een U profiel van aluminium? Dan kunt u deze – in een lengte op maat – direct online bestellen: Eenvoudig & voordelig! U vindt onze collectie U profielen direct als ‘hoofdmenu item’ terug in onze navigatiestructuur. Klik op het hoofdmenu item U-profiel en u komt direct uit op een productoverzicht pagina met al onze U profielen. Hier worden alle maten die bij ons direct online te bestellen zijn weergegeven – op maat van klein naar groot. Zo kunt u bij ons al een U profiel van 15x15x2 mm tot 50x50x3 mm bestellen.  Wij hebben ervoor gekozen om alleen de meest gebruikte aluminium U profielen direct online aan te bieden. Mist u een specifieke maat, neem dan contact met ons op!

Vindt u wel de juiste maat, klik dan door naar de product detailpagina. Vervolgens kunt u de gewenste lengte invoeren. Let er hierbij goed op dat u de lengte in cm invoert. Al onze U profielen kunt u in een maat van 10 t/m 600 bestellen. De lengte voert u in binnen STAP 1. Klik vervolgens op de groene ‘bereken’ button en de juiste prijs wordt direct berekend en ook getoond. Naast de standaard optie ‘recht gezaagd’ kunt u ook kiezen voor 1-kant en 2-kanten verstek gezaagd. Dit bieden wij voor een scherpe & vaste prijs aan. Wilt u dat onze vakmannen uw aluminium profiel in verstek zagen, klik dan de gewenste optie aan. Vervolgens verschijnt een venster met een link naar onze aanleverspecificaties en een invoerveld om deze in te voeren. LET HIERBIJ GOED OP! Een aluminium U profiel kan bijvoorbeeld in 12 verschillende manieren in verstek gezaagd worden. Kies de gewenste manier en vul de code hiervan in binnen het invoerveld. LET OP: wij gaan standaard uit van een 45 graden hoek. Wenst u een afwijkende graden hoek, vul dit dan ook in binnen het veld ‘specificaties’.

Rond uw bestelling vervolgens af in onze beveiligde bestel- en betaalomgeving. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgdatum!