Fris je interieur op met een vloer van keramiek

keramiek-vloer

Voordelen van een vloer van keramiek
Fris je interieur op met een vloer van keramiek. Als er iets belangrijk is voor de sfeer in huis dan is het wel de vloer. Je vloer is dé verbindende factor in elke ruimte. Of je nu voor een vloer met een betonlook of een marmer look wil gaan, met een keramische vloer kun je alle kanten op en haal je een boel voordelen in huis. Lees in dit blog meer over de voordelen van een vloer van keramiek.

In veel stijlen beschikbaar
Een vloer van keramiek wordt vaak gegraveerd door middel van bijzonder geavanceerde machines. Met de nieuwste 3D printtechnieken kunnen niet van echt te onderscheiden kleuren en structuren op tegels van keramiek worden aangebracht. Zo heb je binnen no-time een vloer met en prachtige marmer look of betonlook in je woning.

Weinig onderhoud nodig
Met een echte marmeren vloer zul je de nodige tijd aan onderhoud kwijt zijn. Een marmeren vloer is nu eenmaal kwetsbaar. Met een vloer van keramische tegels met een marmer look haal je de uitstraling van marmer in huis zonder dat je veel tijd en moeite aan onderhoud kwijt bent. Je onderhoudt je keramische vloer eenvoudig door één keer per week te stofzuigen en te dweilen met met wat lauwwarm water en een scheut azijn.

Kras- en slijtbestendig

Waar veel verschillende soorten (natuur) steen erg snel slijten en beschadigd raken, zijn keramische tegels bijzonder kras- en slijtvast. Keramiek heeft een bijzonder lage porositeit, waardoor vuil en vlekken weinig kans krijgen om in te trekken. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je snel reparaties aan je vloer uit hoeft te laten voeren.

De laatste trends
Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en interieur? Houd dan zeker ons blog in de gaten.