Niet meer ongewenst opstaan

Iedereen kent het wel, je zit eindelijk lekker op de bank om televisie te kijken en je komt erachter dat de zon reflecteert op de televisie waardoor je eigenlijk het beeld niet goed kan zien. En nu moet je uit je comfortabele plek komen om de gordijnen dicht te doen zodat je van de film kan genieten. Dit is op te lossen. Naast televisie afstandsbedieningen die te bedienen zijn met spraakopdrachten en deurbellen die uitgerust zijn met camera’s, heb je nu ook raamdecoratie die op afstand te bedienen is. Ga naar de website, voor alle mogelijkheden.

Meer dan alleen raamdecoratie

Het systeem is zowel te gebruiken met een simpele motor, die in de buurt van de raamdecoratie gemonteerd kan worden, als met de telefoon en spraakopdrachten. Zo wordt het niet alleen makkelijker om de gordijnen te bedienen maar kan het comfort in de woning ook verhoogd worden. De gordijnen kunnen worden ingesteld zodat zij automatisch dichtgaan als de temperatuur 25 graden raakt, zodat de koelte in de woning bewaard kan worden. Maar ook kunnen ze worden ingesteld dat zij het natuurlijke daglicht naar binnen laten komen zonder dat dit overheersend is.

Eindeloze mogelijkheden

De opties en mogelijkheden zijn eindeloos en er zal voor iedereen een oplossing te vinden zijn. Zo zijn de gordijnen verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, kleuren, stijlen en zijn zij op maat te maken. Bij Somfy BE zijn alle mogelijkheden netjes op een rij te vinden. Ook hebben zij alle voordelen en toepassingen een plekje gegeven zodat de informatie makkelijk te vinden is. Raamdecoratie hoeft namelijk niet alleen mooi te zijn. Er zijn genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het ook zo praktisch mogelijk in gebruik is. De opties voor raamdecoraties zorgen ervoor dat er voor iedereen iets beschikbaar is en dat iedereen er wel iets kan vinden.