Op zoek naar een koepel? ga dan naar www.licht-koepels.be

logo-topkoepelBen jij van plan om op korte termijn jouw woning te renoveren dan heb ik een goede tip voor jou. Plaats een lichtkoepel binnen jouw woning. En doe dit dan via www.licht-koepels.be. Dit heb ik zelf namelijk ook gedaan. Ik heb een koepel laten plaatsen met dakbetreding. Door de uitbouwing heb ik niet alleen een grotere woonkamer, maar ook een extra terras bij. Doordat ik graag op verschillende plaatsen wil ontspannen, was dit niet meer dan een logische keuze. Als ik nu via de uitbouw naar boven ga, heb ik als het ware op de eerste verdieping een extra terras. Ik kan zo mooi in de verte kijken en nog beter genieten van de zonsondergang. De aanleg hiervan was zeer snel gedaan en dat ook nog eens voor een goede prijs. Ik ben dan ook enthousiast dat ik de website www.licht-koepels.be ontdekt heb. Vooral ook omdat ik deze met jullie delen. De service van deze firma is goed en met hun laagste prijsgarantie heb je altijd de beste deal. Maar terugkomend op het onderwerp koepel met dakbetreding.

FotoDPI013a-(2)

Koepel met dakbetreding

dakbetreding12Voor de toegang tot het dak kun je een dakbetreding laten monteren. Het is mogelijk om de koepel tot 90 graden open te zetten. Dit met uitzetters en met behulp van een trap. Ik heb een vrij grote ruimte boven de aanbouw, dus heb ik gekozen voor een grote dakbetreding. Ik zal een afbeelding hiervan in dit blog zetten, zodat jullie hier een duidelijk beeld van krijgen. De maten die ik momenteel heb voor mijn koepel heb zijn 75 x 175 cm. Ik hoop dat jullie nu meer weten over lichtkoepels en zijn jullie ook van plan deze aan te schaffen, gebruik de website www.licht-koepels.be. Ik ga nu stoppen met bloggen en lekker genieten van het mooie weer. Tot de volgende keer!