Raamdorpels – op maat – van COMPOSIETvakman.be.

raamdorpel bij COMPOSIETvakman.be

Een raamdorpel bij COMPOSIETvakman.be bestelt u eenvoudig & voordelig online, zelfs compleet op maat! Met een prachtig assortiment raamdorpels van topkwaliteit arduin (Belgische blauwe steen) & nero assoluto (absolute black) graniet kiest u voor functioneel, duurzaam, maar vooral ook voor sfeer en stijl!

Kiest u voor de traditionele schuine waterkering raam dorpels met opkant / opstand, of een vlakke buiten vensterbank (eventueel met losse oplijmstrip)? Waar u ook voor gaat, bij COMPOSIETvakman.be vindt u altijd een passende raamdorpel. Bestellen kunt u – tot op de millimeter op maat – eenvoudig & voordelig online doen. Met onze eigen natuursteen zagerij, team vakmannen & eigen voorraad natuursteen platen staan wij garant voor secuur maatwerk, een scherpe prijs & een snelle levering, wel zo prettig!

raamdorpel bij COMPOSIETvakman.be

Altijd op maat. 

Een raamdorpel wordt bij COMPOSIETvakman.be altijd op maat vervaardigd. U kunt – op de productdetail pagina van een specifieke raamdorpel de gewenste afmetingen invoeren, zaagsnede selecteren & de afwerking van de zijkanten selecteren. Aan de hand van uw maatvoering & keuzes wordt automatisch de exacte prijs van uw raamdorpel op maat berekend & vertoond, waarna u uw bestelling eenvoudig af kunt ronden.

Nadat wij uw bestelling ontvangen gaan onze ervaren vakmannen aan de slag. Uw raamdorpel wordt altijd in eigen natuursteen zagerij – met zorg, precisie & liefde voor het vak – op maat gezaagd. Standaard wordt uw raamdorpel ‘recht’ gezaagd en worden de bovenzijde, de lange voorzijde en de helft van beide zijkanten (koppen / kopse kanten) mooi afgewerkt. Daarnaast dragen wij zorg voor een uitgebreide controle, goede verpakking / bescherming voor transport en een snelle & zorgvuldige levering. Met een eigen voorraad ‘ruw materiaal’, eigen zagerij & team vakmannen leveren wij vensterbanken voor buiten altijd perfect op maat, voor een scherpe (online) prijs & vooral ook snel in huis!