Spaanse keramische tegelmerken, Keraben voor een optimale prijs – kwaliteit verhouding.

Keraben combineert topkwaliteit tegels van keramiek met Spaanse schoonheid en een toegankelijk en laagdrempelig assortiment + prijsniveau. De Keraben tegel groep, opgericht in 1975 te Spanje, levert een prachtig en zeer divers assortiment tegels, voor zowel vloer als wand, waarbij duurzaamheid, kwaliteit, schoonheid en milieubewust ondernemen centraal staan. Met een optimale prijs – kwaliteit verhouding neemt de populair van dit top tegelmerk extreem toe en de cijfers bewijzen dit; Jaarlijks wordt er maar liefst ruim 11 miljoen m2 tegels geproduceerd!

tegelmegashop

Met een mooie lijn tegelseries realiseert Keraben een prachtig tegelassoritment met diverse series zoals de Agusta, Alpino, Amazonas, Anticato, Art, Atelier, Atlas, Augusta, Bahía, Beauval en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Een hele mooie natuursteen look serie is de Petit Granit, de naam zegt het natuurlijk al; Een robuuste graniet steenlook tegel die verkrijgbaar is in maar liefst 6 kleuren (creama, vison, moka, gris, grafito en negro) en diverse afmetingen zoals 60×60 en 30×60 (meest verkochte afmetingen), maar ook stroken en prachtig mozaiek voor een bijzonder accent zijn mogelijk. Voor welke serie u ook gaat, een topkwaliteit product voor een goede prijs is, daar kunt u vanuit gaan. Ook maakt u een verantwoorde en milieubewuste keuze. Keraben investeert actief in milieuvriendelijke productieprocessen, waarbij het terugdringen van co2 uitstoot een belangrijke voorwaarde is.

 

Bent u geïnteresseerd in een specifieke serie of een specifieke tegel? Vraag dan online eenvoudig een offerte aan. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van 1 van onze medewerkers een passende reactie inclusief gericht prijsvoorstel. U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan onze showroom. Bel van te voren even indien u een specifieke tegel wenst te bekijken, mocht deze niet aanwezig zijn kunnen wij altijd een sample opvragen. Wat uw wensen ook zijn, U bestelt prachtige vloer- en wandtegels bij Tegelmegashop.be voor de beste prijs!