Strakke bartafel

bartafel die industrieel is

Lees alles over een bartafel die industrieel is. Opvallend is dat zo’n bartafel niet per se in een industriële inrichting hoeft te staan, maar ook goed met andere woonstijlen te combineren is. Tevens is de bartafel die industrieel is te omschrijven als tijdloos design.

bartafel die industrieel is

Hout met staal is altijd goed

Alles wijst erop dat we aan de vooravond staan van het eclecticisme. Dit is eerder in geschiedenis voorgevallen, als mensen het interieur beu raken gaan zij eerst meubilair verschuiven en later een mix realiseren. Het is het gevolg van dat mensen één woonstijl beu raken. Diegene met die warme landelijke inrichting vindt het te popperig, en diegene met een industriële inrichting te koud en kil. Wel wil diegene met het landelijke interieur die warme terracotta tegelvloer en diegene met het industriële de betonlook gietvloer behouden, dus het wordt restylen en geen hele verbouwing. Op zo’n moment zal de waarde van de bartafel die industrieel is zich bewijzen. Het zal een favoriet object zijn, hout met staal kun je met alles combineren, is altijd goed.

Maatvoering is belangrijker dan design

De afbeeldingen die online te zien zijn liegen er niet om, de één is nog mooier dan de ander. Typerend is de wirwar van stalen poten, vier onder iedere kruk en vier waar de bartafel opstaat, als het een vierpersoons betreft zijn dat twintig van die ranke staven. Het is een meubelstuk wat je nooit beu gaat raken, en bijna op iedere vloer past. Het kan zijn dat het houten blad niet mooi bij een houten vloer kleurt, dat het net de verkeerde tint is, maar ook in de verre toekomst zullen er nog wel meubelspuiterijen zijn, kleur is aan te passen. Het enige waar je op moet letten is het formaat. Een bartafel voor vier personen van 120 X 70 cm is onhandig. Voor een couvert moet je rekenen op 60 X 40 cm. Een bar- of eettafel moet een veelvoud daarvan zijn, dus een tafel voor vier personen, 120 X 80 cm. Let dus op of het een praktische maat heeft.