Loungeset exclusief heeft bijzondere kleuren

tuinmeubel

tuinmeubel

Mooie opties

Omdat de standaard goedkope loungesets mij enigszins begonnen te vervelen, ging ik op zoek naar een loungeset exclusief. Een loungeset die zo exclusief was, dat je die niet in elke tuin ziet staan en die bijvoorbeeld bijzondere opties heeft. Zoals het omhoog kunnen zetten van een gedeelte, zonder dat het comfort achteruit gaat.

Op het internet startte mijn zoektocht al snel en zo kwam ik in een mum van tijd bij Dutch Riviera uit. Dutch Riviera is misschien wel de bekendste verkoper van exclusieve loungesets en mooie design tuinmeubelen. Daar moest ik zijn, dat was zeker!

Snel geholpen

Ik zag verscheidene loungesets voorbij komen waar ik interesse in had, maar de juiste keuze had ik nog niet kunnen maken. Natuurlijk is een loungeset niet gratis, waardoor ik wil zeker moest zijn van de uitgave die ik zou maken. Voor een korte periode had ik het idee weer even in de ijskast gelegd. Maar toen ik per ongeluk weer bij Dutch Riviera terecht kwam, was het ineens duidelijk. Die grote ligbank voor in de tuin wilde ik hebben! Het leuke is dat deze loungesets zo exclusief zijn dat ze ook in mooie en ongewone kleuren te koop zijn. Ideaal, eens een keer wat anders!