Schutting33.nl voor de beste betonnen schuttingen!

Schutting beton collectie van Schutting33

Voor de beste betonnen schuttingen bezoekt u de webwinkel van Schutting33.nl. De kwaliteit van het beton – die compleet bewapend is – is niet te vergelijken met een andere aanbieder. Naast de topkwaliteit van het beton, krijgt u ook nog eens de laagste prijsgarantie. Nergens anders vindt u een betere prijs/kwaliteit verhouding als bij Schutting33.nl. Vergelijk de prijzen als zowel de kwaliteit van andere aanbieders met die van ons, en u zult direct zien dat er geen betere aanbieder is. Wacht niet langer en bekijk meteen de schutting beton collectie van Schutting33.

Prijs/kwaliteit verhouding

Een beton schutting is voor geschikt voor alle situaties. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelzijdige beton schutting. De betonplaten worden dan met de rug tegen elkaar geplaatst zodat u aan beide zijdes een motief heeft. Heeft u buren aan de andere kant? Dan kunnen zij kiezen voor een gewenst motief. Omdat de coating aangebracht wordt nadat de beton schutting wordt geplaatst, kunnen allebei de zijdes ook op een gewenste kleur gespoten worden.  De schutting van beton is in alle (!) RAL-kleuren te spuiten. De meest gekozen kleuren zijn RAL7016 (antraciet) en RAL7011 (antracietgrijs). Gaat u binnenkort kiezen voor een beton schutting?

Tuinschutting

De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt.